Betisoare parfumate

          Betisoarele parfumate pot fi folosite pentru a declansa raspunsuri specifice. Se pot folosi pentru a încuraja relaxarea, a ajuta somnul, a promova concentrarea, a stimula creativitatea, a creste motivatia si a intensifica dorinta sexuala. Ajuta la imbunatatirea starii de spirit si reglarea anxietatii , reducerea depresiei si durerilor de cap. Betisoarele parfumate va vor  încuraja sa încetiniti, sa apreciati lucrurile în detaliu, chiar sa va optimizati capacitatea de concentrare. Sunt betisoare care va ajuta sa acoperiti mirosurile nedorite din casa precum gatitul, animalele de companie etc. Anumite ingrediente pe baza de flori/plante au proprietati antibacteriene. Pot actiona de asemenea ca o usa catre spiritualitate, religie formala sau informala, recunoscuta sau laica. Betisoarele parfumate sunt folosite de mii de ani in mai toate religiile lumi budism, hinduism etc. Pentru a alege betisoarele parfumate specifice nevoilor si dorintelor personale puteti aprofunda descrierea fiecarei categorii de betisoare sau puteti aprofunda descrierea detaliata a fiecarui produs si intrebuintarea lui pentru a avea efectele dorite.

Spirituale

Iubire

Reiki

Natura – Plante

Dragoni

Religie

Suport betisoare

Abundeta

   Gasiti un loc potrivit pentru a arde betisoarele parfumate. Deoarece betisoarele parfumate elibereaza mult fum, va trebui sa ardeti betisorul într-o camera bine ventilata. În acelasi timp insa tineti betisorul parfumat departe de ferestrele sau usile deschise. Asigurați-va ca nu există nimic inflamabil lânga betisorul aprins gen perdele sau draperii. Aprindeti capatul betisorului parfumat cu ajutorul unui chibrit sau o bricheta. Lasati flacara sa arda aproximativ 10 secunde. Dupa aproximativ 30 de secunde, ar trebui sa puteti mirosi aroma betisorului. In caz contrar reaprindeti betisorul. Puteti tine betisorul drept sau usor inclinat. Este de preferat pentru siguranta si pentru a evita murdaria sa folositi un suport special pentru betisoare parfumate. Lasa-ti betisorul sa arda pana se stinge. Cele mai multe betisoare parfumate vor arde intre 30-45 de minute, în functie de marime si grosime.

Nu lasati betisorul parfumat sa arda nesupravegheat. Dacă trebuie sa iesiti din camera, stingeti betisorul parfumat înmuind varful în apa. Asigurati-va ca suportul de betisoare este pe o suprafata rezistenta la caldura si nu este la îndemâna copiilor, animalelor de companie etc.

ANPC | SOL | PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | TERMENE SI CONDITII | CUM COMAND