Boluri Tibetane

Puteti folosi bolurile tibetane pentru a curata casa de energia negativa sau blocata, precum si pentru a mentine tot timpul energia casei proaspata si limpede. Se pot folosi in timpul sedintelor de meditie sau ori de cate ori simtiti nevoia. Odata ce veti gasi cea mai buna modalitate de a va folosi bolul tibetan – lovind usor bolul, apoi atigand manerul de lemn intr-o miscare circulara pe marginea bolului – va veti bucura de cea mai frumoasa rezonanta pura în spatiu si in corpul. Cantecul bolului va vindeca nu numai energia din casa ci si propria energie. Relaxati-va si lasati bolul sa isi faca vindecarea. In definitiv, are aceasta utilitate de mii de ani.

Bolurile Tibetane se folosesc in meditatie si in scopul relaxarii. De asemenea, pot fi utilizate în vindecarea si pentru tratarea diferitelor boli prin terapia sonora. Sunetele emise de bolurile tibetane creeaza un fel de medicament energetic despre care se spune ca fixeaza frecventele rupte ale corpului, mintii si sufletului. Lovirea acestor boluri creeaza un efect de centrare, ceea ce determina sincronizarea partilor stânga si dreapta ale creierului. Bolurile tibetane produc o muzica frumoasa care invoca stari profunde meditative si pasnice. Bolurile tibetane sunt deseori folosite în yoga, reiki, terapie muzicala si vindecare. Sunetele emanate de bolurile tibetane ajuta la echilibrarea chakrelor corpului, la eliminarea stresului și promoveaza vindecarea.

ANPC | SOL | PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | TERMENE SI CONDITII | CUM COMAND