Lumanari parfumate meditatie

Lumanarile parfumate mediatie fac fiecare camera sa fie confortabila prin lumina si atingerea lor placuta de miros. Simturile noastre ne îmbogatesc viata si o fac valoroasa iar combinatia dintre miros si emotie este cea care salveaza evenimentele in memoria spiritului nostru. Parfumurile contribuie la modul in care traim viata la nivel constient si inconstient. Fiecare aroma asigura bineinteles o alta dispozitie. Lumanarile parfumate ofera stralucire si caldura. In compozitia lumanarilor sunt ingrediente durabile iar procesul de fabricatie este cat mai natural posibil. Lumanarile parfumate contin ceara de palmier, ceara de soia si uleiuri esentiale.

Lumanarile parfumate va aduc tendinte pline de meditatie si iluminare. Datorita acestor intrebuintari lumânările parfumate sunt mai cautate ca niciodata. Alege aromele care se potrivesc cu tine, cu cine esti si cu cine doresti sa fi. Lumanarile parfumate sunt excelente pentru a intra in dispoziția potrivita pentru meditație si relaxare.

Hand of Fatima Candle – Lumanarea Hand of fatima este special concepută pentru conectarea cu spiritul divin si este destinata sa sprijine meditația. Aroma ei este data de ierburile orientale, rasini si uleiuri folosite in procesul de productie. Folosirea lumanarii Hand of Fatima va creeaza un sentiment confortabil de caldura si unitate.

Spiritual Yoga Candle – Lumânarea parfumată de Yoga Spirituala este o aroma bazata pe un amestec de plante si lemn de santal, care are ca scop principal crearea unei stari extaz spiritual. Pentru o meditatie profunda si plina de simtire aceasta lumanare este, fara îndoiala, cel mai bun sustinator al meditatiei.

Vajrayana Buddhist Tantra Candle – Lumanarea parfumata Vajrayana Buddhist Tantra este un amestec de diferite ierburi si rasini care are ca scop crearea unei atmosfere de armonie si echilibru budist. Cu mirosul ei dulce proaspat creeaza bunastare pentru voi si cei din jur. Un parfum foarte potrivit pentru a va însoti în timpul sedintelor de yoga si meditatie.

ANPC | SOL | PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | TERMENE SI CONDITII | CUM COMAND