Perne de meditatie

Perna de meditatie este folosita pentru a sprijini corpul într-o pozitie asezata confortabil în timpul meditatiei. Pernele speciale de meditatie pot ajuta la minimizarea distragerilor si pot ajuta la concentrare, ajutând la mentinerea unei pozitii confortabile pentru o perioada semnificativa de timp. Functia principala a unei perne de meditatie este de a ridica pelvisul sau soldurile deasupra genunchilor si de a sprijini coloana vertebrala. Scopul medicatiei este acela de a linisti mintea. Pentru unele persoane poate fi dificil sa se concentreze daca partea inferioara a spatelui, soldurilor sau genunchilor sunt incomode in timpul unei meditatii asezate. O perna de meditatie poate ajuta prin sustinerea alinierii coloanei vertebrale si reducerea presiunii asupra articulatiilor.

Pernele de meditatie disponibile pe site sunt cu umplutura de hrisca si au ca si rol principal sustinerea ergonomica a pelvisului. Pleava de hrisca este crusta care ramane din cereala, perfecta pentru a fi folosita in umpluturile pernelor. Este folosita in umplerea pernelor de meditatie  deoarece forma sa ofera sprijinul si confortul de care are nevoie spatele, gatul si capul, in cea mai corecta si naturala pozitie. Acest invelis ramane cu usurinta uscat si aerisit, fara a se supraincalzi. Forma pleavei de hrisca ramane intacta, in timp ce se adapteaza dupa forma corpului, mentinand pozitia sa naturala. Fiecare bucatica de hrisca se misca dupa cum ne face noua mai bine, purtandu-ne cu usurinta intr-o stare de meditatie profunda in care corpul, mintea si sufletul se relaxeaza.

Meditatia s-a dovedit a fi benefica nu numai fizic, ci si spiritual. Exista multe moduri de a medita si multe moduri în care oamenii pot medita. Cu toate acestea, un lucru important de luat în seama este faptul ca o perna de meditatie poate ajuta enorm la câstigarea confortului si la mentinerea unei posturi sanatoase.

Pernele de meditatie ajuta la creearea unei  posturi mai bune. De obicei, atunci când oamenii mediteaza, au tendinta de a sta direct pe podea. Totusi, asezarea într-o pozitie incomoda cu picioarele încrucisate te obliga sa te concentrezi mai mult pe mentinerea coloanei vertebrale drepte decât pe meditatia în sine. Odata cu trecerea timpului, forma începe sa cada si devine mai greu sa pastrezi o postură buna. Datorita pernei de meditatie, dupa ce partea inferioara a spatelui se relaxeaza, coloana vertebrala se aliniaza înapoi la pozitia corecta si întregul corp o urmeaza.

Utilizarea unei perne de meditatie, împreuna cu o muzica de meditatie, va permite sa intrati mai rapid în acea stare de meditatie decât daca nu ati folosi nimic. Pentru persoanele care doresc sa-si îmbunatateasca meditatia si sa se îmbunatateasca la practica lor, perna de meditatie este elementul perfect pentru a obtine acel nivel suplimentar de pace si atentie. O perna de meditatie de înalta calitate este indispensabila daca vrei sa stabilesti o practica consecventa.

Corpul uman nu este nici plat, nici previzibil curbat. Fara sprijin adecvat, corpul tau va ceda la forma suprafetei pe care se sprijina. Acest lucru determina, în general, picioarele, soldurile, coloana vertebrala, umerii si capul sa se alinieze gresit si pot duce la disconfort. Pernele de meditatie si alte elemente de recuzita îti pot îmbunatati mult postura si nivelul de confort în timpul meditatiei. Ca în orice practica, indiferent daca este vorba de construcție sau de gatit, meditatia necesita instrumentele adecvate pentru a asigura o sedinta de practica de succes.

O perna de coaja de hrisca este destul de grea fapt care impiedica deplasarea pernei de meditatie. Rezultatul cojilor de hrisca este ca acestea se conformeaza destul de usor formei corpului si creeaza o senzatie de pamânt. Pernele de meditatie cu umputura de hrisca sunt o alegere perfecta pentru practicanti de meditatie si nu numai.

ANPC | SOL | PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | TERMENE SI CONDITII | CUM COMAND