Termeni si conditii

                  I Livrarea produselor

      Vânzătorul se obligă să livreze produsele în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător într-un interval de expediere a produselor de maxim 2-4 zile lucrătoare de la data efectuarii si confirmarii de plata.

      Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor;

      Livrarea produselor se face oriunde in Romania. Pretul de livrare pentru Bucuresti si Ilfov este de 19 ron ( TVA inclus) si se achita direct in comanda iar pentru restul judetelor pretul de livrare se achita direct la curier si este variabil. Livrarea in tara se face cu firma de curierat Fan curier. Cand se lanseaza o comanda in tara o sa va contactam sa va comunicam ulterior care este costul de livrare care trebuie achitat curierului.

       II Politica de garanție și returnarea produselor

     Toate produsele comercializate pe site-ul www.calatorieininterior.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi și provin din surse autorizate de către fiecare producator în parte.

                 III    Politica de returnare a produselor

    Produs care nu este conform cu specificațiile de pe site sau cu defecte de fabricație sau livrarea unui alt produs:

    Dacă produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile din oferta noastră, clientul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire cu alt produs sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă este agreată înlocuirea cu un produs având o valoare mai mare, clientul va plăti diferența. Totodată, dacă un produs are defecte de fabricație, se va solicita (prin email la adresa calatorieininterior@gmail.com) înlocuirea acestuia în termen de maxim 48 de ore de la primirea produsului inițial. În astfel de situații, costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de vanzator. Se considera ca termenul de 48 de ore este suficient pentru cumparator sa observe eventuale vicii aparente ale produslui si sa instiinteze vanzatorul. Daca viciile aparente sunt anuntate dupa termenul de 48 de ore cererea cumparatorului se considera nefondata si nu va fi luata in considerare.

.     Produs care  este conform cu specificațiile de pe site si fara defecte de fabricație :

        Produsele achizitionate care nu prezinta niciun fel de defect ( fabricatie,specificatie etc ) se pot returna in termen de 14 de la data primirii comenzii .Clientul trebuie sa solicite in scris pe adresa de mail calatorieininterior@gmail.com dorinta de returnare .

     Conditii de returnare a produselor fara defect:

  1. Produsul trebuie returnat  în condiţii de ambalare potrivite pentru a putea fi transportate, in cazul in care produsul nu este ambalat corespunzator si la momentul receptiei de catre vanzator se constata alta defecte fata de cele mentionat de catre comparator, vanzatorul poate refuza cererea de returnare.
  2. În cazul returnării/înlocuirii produselor ca urmare a renunțării la comandă, costurile de returnare/înlocuire sunt suportate de către client. Renunțarea la cumpărare în mod repetat va putea fi considerată un abuz.
  3. În oricare situație de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare, în ambalajul și cutia originală, cu etichetele intacte și împreună cu toate documentele care l-au însoțit (certificate de garanție, etc.). Coletul cu produsul de returnat se va trimite înapoi spre calatorie in interior  printr-o firmă de curierat rapid fără ramburs.
  4. Atunci când se realizează o comandă on line, clientul declară că a luat cunoștință și este de acord cu cele menționate mai sus, pentru că fac parte din Termeni și Condiții. Prețul produsului sau serviciului include taxa pe valoare adaugată care poate fi inclusă sau nu în prețul produsului, taxele de livrare și eventuale alte costuri suplimentare despre care sunteți informați și vi se cere acordul înainte de a apăsa pe butonul “cumpără”.
  5. In cazul in care cumparatorul solicita vanzatorului returnarea inainte ca marfa sa fie predate curierului, vanzatorul va returna cumparatorului integral toata comanda inclusiv serviciul de livrare. In cazul in care la momentul la care cumparatorul a anuntat solicitarea de anulare a comenzii  iar  aceasta  a fost deja  predata curierului se va returna doar contravaloarea produslui fara taxa de livrare .

             V Modalitati de plata

  1. Prin virament bancar cu ordin de plata în contul:

Calatorie in interior SRL

IBAN: RO97BTRLRONCRT0556387001

CUI :42727099

Deschis la : Banca Transilvania

VI Poze si specificatii produse site Calatorieininterior.ro

Calatorie in interior depune toate eforturile pentru asigurarea corectitudinii si completitudinii datelor şi informaţiilor publicate pe Site, inclusiv cu privire la descrierea Produselor, precum si a preturilor si stocurilor indicate. Cu toate acestea, persoanele care utilizează acest Site sunt informate cu privire la posibilitatea aparitiei foarte rare a unor erori. In cazul in care exista o eroare de acest gen calatorie in interior va anunta in cel mai scurt timp clientul in vederea pastrarii sau anularii comenzii.

ANPC | SOL | PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | TERMENE SI CONDITII | CUM COMAND