Uleiuri masaj

Dupa o zi lunga de munca sau antrenamente pentru a te relaxa sau pentru a-ți stimula muschii în moduri noi, uleiurile de masaj aromate sunt solutia ideala. Efectele puternice ale plantelor naturale sunt absolut benefice pentru corp si minte.
Uleiurile contin ingrediente hranitoare care hidrateaza bine pielea si o mențin rezistenta si ferma în timpul masajului.
Pentru fiecare stare de spirit sunt ingrediente adecvate pentru a va face fericit. Calatoreste impreuna cu uleiurile de masaj aromate intr-o experienta de relaxare astfel simtindu-va ca renascuți din nou indiferent daca sunteti maseurul sau cel care primeste masajul. 

Despre uleiurile de masaj intrebuintari si moduri de folosire:

Uleiul de masaj Reiki Energy – La origine Reiki este o terapie japoneza axata pe capacitatea de vindecare a organismului pe baza energiei universale. Uleiul de masaj Reiki Energy contine un amestec special formulat de ierburi naturale, care va ofera un flux liber de viata. Uleiul de masaj Reiki Energy este exact ceea ce aveți nevoie ca si sprijin in timpul sesiunilor de reiki.

Uleiul de masaj After work – Uleiul de masaj After work va ajuta sa fiti mai fericit dupa o zi de munca, un antrenament bun etc. Uleiul de masaj After work are un efect puternic in a va relaxa mușchii. Uleiul de masaj conține ingrediente hranitoare care hidratează bine pielea si o mentine supla – foarte practic pentru o aderenta ferma.

ANPC | SOL | PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | TERMENE SI CONDITII | CUM COMAND