Uleiuri esentiale aromate

Dacă doriti sa creati un mediu racoritor acasa sau la locul de munca, raspunsul este cu siguranta uleiul aromat. Este un mod foarte eficient de a scapa rapid de mirosuri sau de a crea dispozitia potrivita. Uleiurile aromate va ajuta sa va personalizati magazinul, casa sau centrul de yoga/spa. Mirosul este cel mai puternic simt dintre toate și este direct legat de amintirile si emotiile noastre.
Fiecare ulei aromat miroase diferit, ceea ce va ofera multe moduri care duc la diferite stari de spirit. Alegeti din gama noastra de uleiuri aromate cele care se potrivesc cu asteptarile si nevoile dumneavoastra. Fiecare ulei are descrierea si intrebuintarea specificare pentru a va simplifica procesul de alegere.

Aromele uleiurilor esentiale, intrebuintarile, efectele lor si modul de folosire eficient

7 chakras Oil – Aceasta aroma este destinata oricui este preocupat de un flux liber de energie de viata (Prana) prin punctele de energie ale corpului. Aroma poate fi descrisă ca picanta.

7 angels Oil – Aceasta aroma este destinata oricui este preocupat de conectarea cu ingerii, meditatie.

Angel Healing Oil – Aceasta aroma este destinata pentru cei care lucrează energetic. Aceasta aroma este sustinatoare in timpul sedintelor terapeutice si de vindecare. O aroma care va ajuta sa topiti durerea veche si sa va restabiliti aura.

California White Sage Oil – Aceasta aroma este un extras dintr-o planta sacra folosita de samanii popoarelor indigene din America de Nord timp de secole pentru ceremoniile de purificare. Prin aceasta, nu numai mediul de viața ci și mintea cu toate gândurile ei sunt curățate. Aceasta aroma are un miros intens picant.

Flower of life Oil – Aceasta aroma  isi propune sa creeze o aura mistica în jurul conștiinței unității. Floarea vieții conține un model al întregii creații. Este forma fundamentala a timpului și spatiului.

Palo Santo Oil Aroma uleiului esențial Palo Santo este deosebit de dulce si lemnoasa, provoacă un sentiment de liniște si calmitate, folosit adesea in curatarea de energii negative.

Angel Breath – Angels Breath este un parfum divin rafinat. Aceasta aroma este usoara, plina de prospetime florala si va duce cu gandul si imaginatia spre Rai. Este parfum modest care adaugă acea dimensiune suplimentara pentru a patrunde in lumea viselor.

Lotus Oil – Floarea de Lotus este sacra pentru multe culturi si simbolizeaza adesea frumusetea si puritatea. Are un parfum floral curat, moale și subtil.

Cannabis Oil – Aceasta aroma transforma vibrațiile negative în perspective pozitive. Aceasta aroma va deschide inima și va face să fiti mulțumit. Aduce puritate in suflet și in case.

Sandalwood Oil – Aroma eliberata prin arderea lemnului de santal aduce pe toată lumea în extaz cu caracterul sau divin. Mirosul lemnos dulce amintește de ceremoniile sacre și este regele aromelor spirituale prin excelența. Minunat pentru zilele mai reci, dar de asemenea utilizat pe scara larga pentru a curata mediul de viața. Parfumul de santal este popular pentru meditatie si găsirea echilibrului interior. Prin urmare, stimuleaza cel de-al treilea ochi si intuitia.

Rose oil – Deschide-ți chakra inimii pentru acești trandafiri care aduc romantism și armonie în casa ta. Uleiul de trandafir, floarea și lemnul de trandafir stau la baza acestui parfum. Aroma de trandafiri ridica unitatea prin sentimentul iubitor pe care îl poarta. Aroma emana un parfum floral proaspat și creeaza o aura de intimitate acolo unde parfumul îsi gaseste drumul.

Modul de folosire al uleiurilor esentiale aromate :

Uleiurile esentiale aromate  pot fi utilizate în doua moduri: uleiul poate fi ars sau poate fi evaporat pentru a produce mirosul dorit. Daca considerati  că arderea uleiul vi se potrivește cel mai bine, puteti utiliza un arzator cu aroma in partea de sus, unde puteți pune o lumanare in partea de jos. Este un mod natural de a consuma uleiul. Umpleți vasul cu apa si adaugați cateva picaturi de ulei. Flacara va încalzi uleiul și aromele se elibereaza. Cu cat adaugați mai multe picaturi, cu atat va fi mai intens mirosul. De asemenea, puteți alege un evaporator. În acest caz, umpleți rezervorul de apa cu apa și puțin ulei. Puneți dispozitivul electric și uleiul se va evapora literalmente.

ATENTIE: A se evita contactul cu ochii si pielea. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi pe cale interna (inghitire, gustare, amestec cu alte substante, etc.). A nu se folosi de catre persoane cu probleme respiratorii: consultati medicul inainte.

ANPC | SOL | PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | TERMENE SI CONDITII | CUM COMAND